ABLOY PULSE nykyaikaisten kiinteistöjen tarpeisiin

ABLOY PULSE on nykyaikaisten kiinteistöjen vaatimuksiin sopiva lukitusratkaisu. Se on ketterä ratkaisu, joka soveltuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Enää ei tarvitse huolehtia kadonneista avaimista ja uudelleensarjoitusten kuluista. PULSE tekee kulkemisesta huoletonta ja helppoa.

ABLOY-PULSE-huoleton

ABLOY PULSE on varmatoiminen ja helppokäyttöinen lukitusratkaisu, joka takaa sujuvan liikkumisen käyttökohteessa, oli sitten kyseessä koulu, sairaala, toimisto tai kerrostaloasunto. Avaimen työntöliike tuottaa tarpeeksi energiaa sekä avaimelle että lukolle, eli paristoja ei tarvita. Avain on symmetrisesti muotoiltu, jonka ansiosta se toimii lukossa kummin päin tahansa. Avaimen LED-valo ilmoittaa näkyvästi kulkuoikeuden.

Yhdelle ja samalle PULSE-avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin henkilön käyttämiin lukkoihin, esimerkiksi oman asunnon oveen, varaston riippulukkoon, kerhotiloihin sekä roskakatoksen lukkoon. Lue lisää elektromekaanisista lukitusratkaisuista.

ABLOY-PULSE-asuintalo

Kohteisiin, joissa tilanteet muuttuvat nopeasti:

  • Vuokrataloyhtiöt
  • Opiskelija-asuntolat
  • Asunto-osakeyhtiöt

ABLOY PULSE ESITE
Pdf
Lataa
download

Luo murtamatonta turvaa

Erityisen ainutlaatuisen PULSE-lukitusjärjestelmästä tekee sen kyberturvallisuus, josta vastaa ASSA ABLOY -konsernin huippuluokan salausteknologia. SEOS® on patentoitu ja standardoitu teknologia, joka luo järjestelmän tuotteiden välille turvallisen salatun ja murtamattoman yhteyden. PULSE-lukitusjärjestelmän turvallisuus vastaa pankkiturvallisuutta.

Helpottaa hallinnoitsijan elämää

PULSE helpottaa merkittävästi isännöitsijän tai hallinnoitsijan elämää. Järjestelmän hallinnointiohjelmisto, ABLOY ACCENTRA, mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman hallinnoinnin, jolloin hallinnoijan ja avaimen käyttäjän ei tarvitse olla samassa paikassa. Kulkuoikeuksia voi muuttaa missä vain, milloin vain. Ohjelmisto toimii pilvipalveluna, jolloin sitä voidaan käyttää selaimen kautta niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella. Kulkuoikeudet voidaan ohjelmoida lukkoihin ja avaimiin käyttäjätarpeiden mukaisesti ja esimerkiksi kadonneiden avainten kulkuoikeudet saadaan poistettua mobiilisti saman tien. Tieto muutoksista leviää järjestelmässä päivittävän lukijan kautta kulkeneiden avainten välityksellä. Ei enää huolia kadonneista avaimista tai uudelleensarjoituksesta aiheutuvista kuluista.

ABLOY PULSE on helppo asentaa

Olemassa oleva lukitus voidaan päivittää kustannustehokkaasti PULSE-lukitusjärjestelmäksi vaihtamalla vain avainpesä. PULSE on kestävä vaihtoehto, joka säästää samalla myös ympäristöä. Pilvipalveluna toimiva hallinnointiohjelma ja joustavasti uusiin tarpeisiin mukautuva järjestelmä mahdollistaa kustannusten ennakoinnin ja investoinnin, joka kestää aikaa.

Lue lisää ABLOY PULSE-lukitusjärjestelmästä täältä

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan.