sponsoroitavat-certego-1920x607

Sponsorointi

Tuemme ja teemme yhteistyötä
kaudella 2021 – 22

 

 

olarin-voimistelijat-logo

Emmi Piiroinen, rytminen kilpavoimistelu

Emmi Piiroinen (s. 2007) on hallitseva junioreiden Suomen mestari Rytmisessä voimistelussa. Myös Pohjoismaiden mestaruus oli hilkulla viime vuonna (vain 0,05 pisteen päässä).

Lue lisää
ilves

Ilves ry, Hopa-rahasto

Ilves on Suomen suurin jalkapalloseura, yli 4000 pelipassillaan. Hopa-rahaston tarkoituksena on myöntää stipendejä eteenpäin pyrkiville ja taloudellista tukea tarvitsiville lapsille ja nuorille. 

Lue lisää
kiekkopojat-kastelli-logo

Kastellin Kiekko Pojat ry

Kastellin Kiekko Pojat on matalan kynnyksen urheiluseura, jonka lajeina ovat jääkiekko, jalkapallo ja salibandy. Toiminnan tarkoituksena on antaa lapselle elinikäinen kipinä liikkumiseen.

Lue lisää
kirkkonummen-urheilijat-logo

Kirkkonummen Urheilijat ry

Kirkkonummen Urheilijat on vuonna 1970 perustettu kirkkonummelainen urheiluseura. CERTEGOn tuki kohdennetaan Kirkun yleisurheilujaostolle.

Lue lisää
koovee-logo

Koovee ry, Monen lajin mestarin -tukirahasto

Tampereen Koovee on yksi Suomen suurimpia urheiluseuroja. Vuonna 1929 perustettu seura tarjoaa Tampereella liikunnan iloa ja elämyksiä harrastelijoille, urheilijoille ja huippu-urheilijoille noin kymmenessä eri lajissa vuosittain.

Lue lisää
lautp-logo

Lautp T15

Lautp T15 on lappeenrantalainen haastetason tyttöjoukkue. Joukkue pelaa tulevalla kaudella Palloliiton Itä-Suomen 8v8-sarjaa ja osallistuu erilaisiin turnauksiin Itä- ja Etelä-Suomessa.

Lue lisää
oiva-logo

Oiva Vettenranta, karting

Oiva on 7-vuotias kartinglupaus, joka siirtyy ensi kaudeksi cadet-luokasta micro-luokkaan. Kaudella 2021 tavoitteena on nauttia kartingista treenaamalla ja kilpailemalla Suomessa noin 10-15 kilpailussa.

Lue lisää
lahden-ahkera-logo

Olli Ahlgren, juoksu

Olli on 19-vuotias pika- ja keskimatkojen juoksija Kouvolasta. Hänen tavoitteenaan ovat 2024 EM-kisat ja kauppatieteiden maisterin tutkinto. Ensi kauden tavoitteena on Kalevan kisojen mitali 800 metrillä ja U23 EM-kisat. 

Lue lisää
pk-35-logo

PK-35

PK-35 on vuonna 1935 perustettu jalkapalloseura. Certegon tuki kohdistetaan seuran Junioriapu-rahastoon. Junioriapu on seuran erillinen rahasto, jolla tuetaan seuran vähävaraisia junioripelaajia. 

Lue lisää
porin-nmky-logo

Porin NMKY ry

Porin NMKY järjestää kaikille Porin talousalueen nuorille mahdollisuuden harrastaa olympianyrkkeilyä ohjatusti omavalintaisella tasolla, kuntoliikuntana tai aktiivisena kilpaurheiluna, jopa kansainväliselle edustustasolle asti.

Lue lisää
puhu-juniorit-logo

PuHu juniorit

PuHu Juniorit on yksi Suomen suurimmista koripalloseuroista, jonka ensisijaisena tarkoituksena on edistää koripalloharrastusta Vantaalla. 

Lue lisää
saipa-logo

Saimaan Pallo Salibandy ry

Saimaan Pallo Salibandy on vuonna 2020 fuusion kautta syntynyt urheiluseura Etelä-Karjalassa. Seuralla on 641 jäsentä. Seuran arvoja ovat avoimuus, uusinajattelu ja vaikuttavuus.

Lue lisää
turun-kisaveikot-logo

Turun Kisa-Veikot

Turun Kisa-veikot on yleisseura, jossa jalkapallotoiminnalla on pitkät perinteet. Seura on perustettu vuonna 1930 ja täytti 2020 90-vuotta. Jalkapallo on ollut mukana alusta asti.

Lue lisää
uintiseura-kuhat-logo

Uintiseura Kuhat

CERTEGOn tuki kohdistuu lasten ja nuorten vesipallo-toimintaan. Seuran tavoitteena on taata mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mielekäs ja hauska harrastus, missä yhdistyy vesi, pallo ja joukkue.

Lue lisää
valtteri-olin-800x450

Valtteri Olin, judo

Valtteri on 22-vuotias judon Suomen ja pohjoismaiden mestari, joka haluaisi panostaa urheiluun täysillä. Hän kuuluu Suomen judoliiton maajoukkueeseen.

Lue lisää
venla-turakainen-800x450

Venla Turakainen, suunnistus

Venla Turakainen on 20-vuotias nuori suunnistaja. Urheilun vastapainona hän opiskelee Aalto-yliopistossa informaatioteknologiaa ensimmäistä vuotta. Venla asuu Espoossa ja hänen seuransa on Helsingin Suunnistajat.

Lue lisää
vps

VPS-Juniorit

Vaasan Palloseura on perinteinen suomalainen jalkapalloseura, joka on perustettu vuonna 1924. VPS Juniorit on vuonna 2001 emoseurastaan irrotettu juniorijalkapalloseura. Seurassa on pelipassin omaavia harrastajia 710.

Lue lisää