‹ Katso kaikki artikkelit Kännykkä kädessä

CERTEGO tarjoaa nyt Bitwardsin mobiilikulkemisen teknologiaan pohjautuvat ratkaisut

19. tammikuuta 2022

CERTEGO on ottanut Bitwardsin mobiiliavausteknologian ja siihen liittyvät palvelut osaksi tuote- ja palveluvalikoimaansa. Bitwardsin teknologia mahdollistaa minkä tahansa oviympäristön tekemisen älykkääksi ja avaimettomaksi.

Bitwardsin teknologian avulla älypuhelin muuttuu digitaaliseksi avainnipuksi, jota on helppoa ja turvallista hallita. Puhelimeen asennettava tietoturvallinen sovellus siirtää avaamiskäskyn kohdelukolle Bluetooth- tai NFC-yhteyden välityksellä. Nykyaikainen teknologia voidaan helposti liittää vanhaan kulunvalvontajärjestelmään ja lukijoihin, eivätkä laitteet edellytä verkkoyhteyttä toimiakseen.

”Olen iloinen, että saamme Bitwardsin mobiilikulkemisen ratkaisut valikoimaamme. Uskon, että avaimeton mobiilikulkeminen tulee olemaan tulevaisuudessa kulkemisen arkea ja tällä yhteistyöllä Bitwardsin kanssa laajennamme valikoimaamme ja vastaamme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Käyttöönotto ja käyttö on helppoa, ja CERTEGOn pääkäyttöpalvelulla takaamme asiakkaalle vaivattoman mobiilitunnisteiden hallinnan”, kertoo CERTEGOn palvelujohtaja Mirva Viljakainen.

Bitwardsin järjestelmään on saatavilla lukuisia oheistuotteita, kuten langattomia painikkeita, riippulukkoja ja kaappien lukkoja. Ratkaisut ovat testattuja, varmatoimisia ja luotettavia, ja ne soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin aina julkisesta sektorista asuinkiinteistöihin.

”Muutama vuosi sitten astuimme ulos pienestä Flexim Securityn (nyk. CERTEGO) Espoon Tietäjäntien nurkkahuoneesta luodaksemme polun avaimettomaan, joustavaan, vapaaseen, mutta turvalliseen kulkemiseen. Loimme teknologian ja kehitimme alustan, jonka avulla asiakkaat - yksittäiset asukkaat, kiinteistöjen omistajat, yritykset ja kokonaiset kaupungit - voivat nyt hallita joustavasti, tehokkaasti ja turvallisesti tilojensa sekä kiinteistöjensä käyttöä. Asiakkaita on jo satoja, ja digitaalisia avaimia on toimitettu jo kymmeniä tuhansia, ja nykyaikainen helppo kulkeminen on yhä useamman saavutettavissa”, kertoo Bitwardsin perustajajäsen Eljas Saastamoinen innostuneena.

Sovimme mielellämme kanssanne tapaamisia, joissa kerromme tarkemmin Bitwardsin kyvystä vastata teidän tarpeisiinne.Lue lisää:
https://www.bitwards.fi/Ota yhteyttä:
myynti(a)certego.fi

Sanna Pietilä, palvelupäällikkö | CERTEGO
+358 50 410 685 2 | sanna.pietila(a)certego.fi

Eljas Saastamoinen, CEO | Bitwards
eljas.saastamoinen(a)bitwards.fi

‹ Katso kaikki artikkelit