‹ Katso kaikki artikkelit Certego ABLOY Flexim työaika- ja kulunvalvontajärjestelmä

FLEXIM 4, 5 ja 6-järjestelmien käytön päättymisen aikataulusta lisätietoa– asiantuntijamme huolehtivat kanssasi liiketoiminnan jatkuvuudesta

17. helmikuuta 2023

» Lue 4.5.2023 julkaistua tietoa käyttöoikeuden jatkosta

Järjestelmävalmistaja ABLOY Oy:n antaman aikataulun mukaisesti FLEXIM 4 ja 5 -järjestelmien käyttöoikeus, ylläpito ja tekninen tuki päättyvät kesäkuun 2023 loppuun mennessä. FLEXIM 6 -järjestelmän osalta ylläpito ja tekninen tuki päättyy tämän vuoden 2023 loppuun mennessä. Me CERTEGOlla palvelemme ja vastaamme kysymyksiinne, mikäli teillä on tarvetta käyttöoikeuden jatkoaikaan tai uuden sukupolven työaika- ja kulunvalvontaratkaisuihin.

Työaika- ja kulunvalvontajärjestelmien järjestelmätoimittaja ABLOY Oy on antanut lisätietoa ABLOY FLEXIM 4, 5 ja 6 -työaikajärjestelmien ja FLEXIM-kulunvalvonnan end-of-life (EOL) aikataulusta.


EOL-päivämäärät ovat seuraavat:

Tulevasta muutoksesta huolimatta CERTEGO toimittaa toistaiseksi normaalisti palveluja näihin FLEXIM EOL-järjestelmiin ja huomioi palvelussaan asiakkaan mahdollisesti tarvitseman lisäajan. 


Pyydämme asiakkaitamme olemaan liiketoiminnan turvaamiseksi meihin yhteydessä, mikäli teillä on tarvetta käyttöoikeuden jatkamiseen EOL-päivämäärien yli. Käyttöoikeuden jatkoajan tarpeesta voi ilmoittaa osoitteeseen myynti@certego.fi.

Kysymykset FLEXIM-järjestelmiin sekä järjestelmien päivitys- ja uusintatarpeeseen liittyen myynti@certego.fi

Ajantasaiset järjestelmät ovat paras keino edistää toimivuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta

CERTEGOn kattavasta valikoimasta löytyvät
markkinoiden parhaat ja modernit ratkaisut sekä kulunvalvontaan, että työajanhallintajärjestelmiin. Asiantuntijamme opastavat järjestelmien päivitys- ja uusintatarpeissanne. He myös vastaavat muihin mahdollisiin kysymyksiin FLEXIM-järjestelmiin liittyen.

Asiantuntijamme kertovat lisää myös Abloyn uuden sukupolven työaika- ja kulunvalvontaratkaisuiden tuomista mahdollisuuksista. 

» Tutustu työnajanhallinnan ratkaisuihin

» Tutustu kulunvalvonnan ratkaisuihimme

 

Taustaa FLEXIM-järjestelmistä

Suomessa tällä hetkellä laajasti käytössä olevilla FLEXIM-järjestelmillä on pitkät perinteet, ja ohjelmiston ensimmäiset versiot on toimitettu asiakkaille jo 1970-luvun lopussa. Ohjelmiston omistajuus ja tuotekehitys ovat vaihdelleet eri yritysten välillä. Viimeisin suuri muutos oli, kun Flexim Security siirtyi ASSA ABLOYn omistukseen yrityskaupassa vuonna 2015, ja jonka yhteydessä syntyi myös Pohjoismaissa toimiva turvatekniikan palveluyritys CERTEGO. 

ASSA ABLOY on jatkanut tuotteen kehitystä tähän asti. Aikaisemmin samassa ohjelmistossa toimineet työajanhallinta ja kulunvalvonta ovat nykyisin eriytettyinä ja ABLOY on tuonut ne markkinoille ABLOY OS -järjestelmänä sekä työajanhallinta ABLOY FLEXIM Pro ja FLEXIM Compact -järjestelminä. 

Syksyllä 2021 ASSA ABLOY myi CERTEGOn ja uudeksi omistajaksi tuli Nalka Invest AB. Nalka Invest AB:lla on resursseja, osaamista ja tahtoa sijoittaa CERTEGOn kasvuun ja tulevaisuuteen. CERTEGO haluaa olla jatkossakin hyvä ja ensisijainen kumppani asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen sekä työntekijöilleen. CERTEGOn valikoimaan kuuluu pohjoismaiden johtavat turvatekniikan tuotemerkit ja kattavat palvelut. 

» Tutustu työnajanhallinnan ratkaisuihin

» Tutustu kulunvalvonnan ratkaisuihimme

» Tietoa meistä

» Ota yhteyttä myyntiimme


Lisätietoa asiasta myynti@certego.fi

Mirva Viljakainen
Palvelujohtaja
puh. +358 50 344 9274
mirva.viljakainen@certego.fi 

 

Huom! 4.5.2023 ABLOY Oy on julkaissut tiedotteen käyttöoikeuden jatkoajasta - lue oma tiedotteemme täältä.

Lisätietoa FLEXIM 4-6 -järjestelmien käyttöoikeuden jatkosta

‹ Katso kaikki artikkelit