CERTEGO ja Tamro yhteistyöhön kulunvalvonnan uudistusprojektissa

/global/scaled/1596x693x5x72x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Tamro Mika Marttinen_Kaarlo Kankkunen 2.jpg

Kuvassa: vas. Tamron kiinteistöpäällikkö Mika Marttinen, oik. Certegon toimitusjohtaja Kaarlo Kankkunen

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden tukkumyyntiyritys Tamro uudistaa kulunvalvontansa kuluvan vuoden aikana. CERTEGO vastaa projektin läpiviennistä.

Kotimainen Tamro siirtyy uudistuksen myötä ABLOY OS -järjestelmään ja siirtyy käyttämään Abloyn SaaS-palvelua. Järjestelmän ohella uusitaan myös koko kulunvalvonnan kenttälaitteisto, mukaan lukien kenttälaiteohjaimet, lukijat ja tunnisteet. Uusi laitteisto mahdollistaa esimerkiksi mobiilitunnisteiden käytön.

”Tamron nykyinen kulunvalvontajärjestelmä on tullut elinkaarensa loppuvaiheeseen. Turvallisuusasiat ovat hyvin tärkeä osa Tamron toimintoja, ja siksi haluamme varmistaa turvallisuusjärjestelmien toimivuuden. Certego on Tamron luotettava pitkäaikainen yhteistyökumppani. Tämä olikin yksi merkittävä syy, miksi valitsimme juuri Certegon uuden järjestelmän toimittajaksi”, avaa Tamron kiinteistöpäällikkö Mika Marttinen.

”Tamro, yhteistyössä turvallisuuskonsultointiyritys Seclion Oy:n kanssa, määritteli selkeät tavoitteet uusittavan kulunvalvonnan toiminnallisuuden ja turvallisuusvaatimusten suhteen. Nämä vaatimukset täyttyvät ABLOY OS järjestelmällä. On hienoa, että pääsemme jatkamaan pitkäaikaista yhteistyötämme Tamron kulunvalvonnan järjestelmätoimittajana”, kommentoi myyntipäällikkö Vesa Koponen Certegolta.

 

Yhteystiedot:

Paula Saarelma

Asiakkuusjohtaja

+358 107 007 345

paula.saarelma(a)certego.fi