Certego avasi uuden palvelupisteen Kemiin

/global/scaled/1600x698x0x159x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Kemi avajaiset koko porukka.jpg

Kuvassa: Certego Kemin tiimi. Vas. toimipisteen päällikkö Ari Hahtimaa, kolmas oikealta Certegon toimitusjohtaja Kaarlo Kankkunen

Certego on avannut uuden palvelupisteen Kemiin ja laajentaa näin entisestään palvelukykyään Pohjois-Suomessa. Palvelupiste palvelee Kemin ja Meri-Lapin alueen asiakkaita Karjalahdessa osoitteessa Nauskankatu 2.

Kemin uusi palvelupiste tarjoaa Certegon koko tuotevalikoiman ja kattavat palvelut keskittyen laadukkaan huollon ja ylläpidon varmistamiseen. Palvelupiste palvelee arkisin klo 8 - 16. 

”Certego on valtakunnallinen turva-alan palvelutalo, ja meille on tärkeää pystyä palvelemaan asiakkaitamme paikallisesti. Olen erittäin iloinen, että pystyimme avaamaan Kemin toimipisteen korona-ajasta huolimatta ja vahvistamaan asemaamme paitsi Kemissä ja Meri-Lapin alueella, niin myös koko Pohjois-Suomen alueella”, kertoo Certego Oy:n toimitusjohtaja Kaarlo Kankkunen ilahtuneena. 

”Lämpimät terveiset aurinkoisesta Suomen Monacosta, Kemistä. On hienoa olla mukana laajentamassa Certegon kattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja nyt myös Kemiin. Olemme valmiina palvelemaan Kemin paikallisia toimijoita pitkän linjan asiantuntemuksella”, toivottaa Kemin yksikön päällikkö, Ari Hahtimaa.

Lämpimästi tervetuloa asioimaan uuteen palvelupisteeseemme - poikkea kahville ja samalla tutustumaan meihin!

 

Yhteystiedot: 

Nauskankatu 2, 94100 Kemi
p. 020 78 00320
kemi(a)certego.fi
Kemin sivut

Yksikön päällikkö
Ari Hahtimaa
+358 (0)505991529
ari.hahtimaa(a)certego.fi