Älykäs kulkeminen x H.I.F.K.

Nykyaikaiset, digitaaliset kulkemisen ratkaisut tekevät kulkemisesta entistä helpompaa ja sujuvampaa, turvallisuudesta tinkimättä. Kulkutunniste kulkee aina älykellon mukana ranteessa tai taskussa mobiilissa. Ylpeydellä esittelemme case H.I.F.K.:n yhteistyössä Suunnon ja Abloyn kanssa.

Helsingin jäähallissa keskitytään pelaamiseen. Katso yllä olevasta videosta, kuinka Sallinen #76 ja kumppanit kulkevat Nordiksella Suunto7-älykellot avaiminaan. Näppärää!

Asensimme Helsingin jäähalliin uusimmat HID Signo -lukijat ja kulkemista sujuvoittavaa Abloyn oviautomatiikkaa. Taustalla toimii ketterä ABLOY ENTRY -kulunvalvontajärjestelmä. Ei enää koodeja eikä lätkiä - kulkutunniste kulkee aina mukana, täysin kosketusvapaasti.

Älykkäällä kulkemisella pystytään näin poikkeusaikoina vähentämään myös tarvetta koskea painikkeita. Vastaavat ratkaisut on mahdollista asentaa helposti ja kustannustehokkaasti mitä erilaisimpiin ympäristöihin tekemään kulkemisesta helpompaa ja nykyaikaisempaa, turvallisuudesta tinkimättä.

 

Lisätiedot:
Janne Keränen, kaupallinen johtaja
janne.keranen(a)certego.fi | p. 040 561 3610