Avainkaappi luo järjestystä ja turvaa

/global/scaled/4300x1869x0x421x1000x435/Other-certegoFI-photos-products-services-avainkaapit.jpg

Tiedätkö missä yrityksesi avaimet ovat juuri nyt? Ei hätää. Kauttamme saat älykkäät avainkaapit, jotka helpottavat avainten hallintaa ja varmistavat, että yrityksesi avaimet ovat oikeissa käsissä oikeaan aikaan. Nykyaikainen avainkaappi helpottaa avainten hallinnointia ja luo turvallisuutta.

Avainkaapeista on olemassa useita eri malleja: perinteisiä, mekaanisella lukolla tai koodilukolla varustettuja avainkaappeja sekä edistyneitä sähköisiä avainkaappeja. Viimeiseksi mainittu vaihtoehto rekisteröi automaattisesti, kuka hakee ja jättää avaimia. Me CERTEGOlla autamme sinua oikean avainkaapin valinnassa, jolla helpotatte avainten hallintaa ja luotte samalla turvallisuutta.

Entistä parempaa turvallisuutta, kun avaimet ovat turvassa

Avainkaappeja käytetään avainten säilytykseen, ja ne ovat käytännöllisiä monissa yrityksissä. Kaappeja on sekä turvaluokiteltuja että murtoviiveellä varustettuja ja perinteisellä mekaanisella lukolla tai sähkölukolla varustettuja. Joissakin avainkaapeissa on myös alkolukko, jonka ansiosta henkilö, jolla on alkoholia veressä, ei pääse käsiksi avaimiin. Tämä luo turvallisuutta sekä kyseiselle henkilölle että ympäristölle.

Edistyneet sähköiset avainkaapit

Edistyneet sähköiset avainkaapit sopivat moniin toimintaympäristöihin, joissa tarvitaan avainvalvontaa, kuten sairaaloihin, lentokentille tai kunnan kotipalveluihin. Kaikki tapahtumat rekisteröidään lainauksen tehneen henkilön nimiin sekä käytetyn avaimen mukaan. Myös tapahtuman päiväys ja ajankohta rekisteröidään. Tämä parantaa turvallisuutta ja avainhallinnon valvontaa.

Trakan älykäs avainkaappi auttaa jäljittämään kadonneen avaimen

Esimerkiksi edustamamme Trakan älykäs avainkaappi luovuttaa tunnistautuneelle käyttäjälle vain hänelle sillä hetkellä kuuluvat avaimet. Kaapin sähköinen kulkurekisteri kertoo kenellä avaimet ovat ja milloin ne on otettu käyttöön ja palautettu. Jos avain pääsee katoamaan, voit automaattisen rekisteröinnin avulla helposti jäljittää käyttäjän, jolla viimeksi oli avain hallussaan. Tämä luo turvallisuutta ja vähentää avainten katoamisriskiä.Trakan sähköisestä avainhallintajärjestelmästä ja avainkaapista on saatavilla erikokoisia malleja.

Valitse oikea avainkaappi

Ota yhteyttä meihin CERTEGOlla, niin kerromme lisää erilaisista saatavilla olevista avainkaappityypeistä. Autamme löytämään tarpeisiinne sopivimman avainten säilytysratkaisun. Kauttamme saat myös täydellisen avainhallintapalvelun, joka mahdollistaa huolettoman avainten säilytyksen ja luovutuksen oikeille henkilöille. Lue lisää