Konseptoidut huolto- ja kunnossapitopalvelut koko järjestelmän elinkaaren hallintaan

/global/scaled/1010x441x7x576x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-CertegoAbloy-43.jpg

CERTEGO tarjoaa helpot ja kustannuksia säästävät ovi- ja turvallisuusympäristöjen huolto- ja kunnossapitopalvelut koko niiden elinkaaren ajan, ilman huolia ja häiriöitä liiketoimintaan. Huollamme kaikenmerkkiset ovi- ja turvallisuusratkaisut riippumatta niiden alkuperäisestä toimittajasta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme toimialan parasta palvelua. Olemme panostaneet palvelukehitykseen, joka ottaa jo nyt huomioon asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeet. Konseptoitujen palveluidemme avulla turvaratkaisunne ovat alusta loppuun asti parhaissa käsissä, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Palvelutuotteet on suunniteltu sekä pienten että suurten yritysten tarpeisiin ja ne skaalautuvat juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Palvelemme myös kesällä tarjoamalla muun muassa turvajärjestelmien pääkäyttäjien kesälomien asiantuntevaa sijaistusta tai koulutamme kesätyöntekijät pääkäytöllisiin tehtäviin. Kauttamme saa kätevästi myös kesätyöntekijöiden tunnisteet.

Huolto- ja kunnossapitopalveluiden hyödyt

  • Takaavat häiriöttömän liiketoiminnan, positiivisen palvelukokemuksen sekä ihmisten ja materiaalivirtojen turvallisen liikkumisen.
  • Kustannukset ovat ennakoitavissa - palvelut saatavilla yhdellä kuukausimaksulla.
  • Seuranta tapahtuu reaaliaikaisesti suoraan mobiililaitteelta tai tietokoneelta.
  • Mahdollistaa kustannusten hallinnan, ennakoinnin sekä kustannussäästöt.
  • Palvelut eivät ole sidottuja turvallisuusympäristön toimittajaan. Huollamme ja kunnossapidämme ovi- ja turvallisuusjärjestelmänne huolimatta niiden alkuperäisestä toimittajasta.
  • Luotettavat palvelumme vapauttavat aikaa ydinliiketoimintaan.