dormakaba exos 9300: täysverinen kulunvalvontaratkaisu

dormakaba exos 9300 on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille täysveriseksi kulunvalvonnaksi, joka helppoudessaan säästää kulunvalvonnan hallintaan käytettävää aikaa. Järjestelmä on laajennettavissa yrityksen tarpeiden mukaan.

exos 9300 on helppokäyttöinen pilvipalveluun perustuva kulunvalvontaratkaisu. exos-käyttöliittymä ohjaa kulkua rakennuksissa, tiloissa ja infrastruktuureissa erittäin yksinkertaisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla. Yrityksen ei tarvitse investoida kalliisiin servereihin, tietokoneisiin ja ylimääräisiin ohjelmistoihin. Kaikki on älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ulottuvilla.

Ei enää kadonneita avaimia

Kulunvalvontajärjestelmän avulla muokkaat oikeuksia helposti haluamallasi tarkkuudella. Voit luoda esim. asiakkaalle väliaikaisen kulkuluvan ja määritellä helposti hänelle aukeavat ovet, ja voit muuttaa oikeuksia milloin ja missä tahdot.  Ei enää kadonneiden avainten ongelmia, muokkaat, lisäät ja poistat kulkuoikeuksia helposti. exos 9300  on jatkuvasti kehittyvä kulunvalvontaratkaisu, jossa turvallisuustekniikan päivitykset ovat aina ajan tasalla.

Lue lisää >>

Ota meihin yhteyttä

Kerromme mielellämme turvallisuusratkaisuistamme ja huolettomista huolto- ja kunnossapitopalveluistamme lisää. Täytä oheinen lomake, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Minulle saa lähettää lisätietoa CERTEGOn ajankohtaisista turvallisuusratkaisuista