Etälukijat, ajoneuvo- ja biometriset lukijat luovat helppoa kulkemista

/global/scaled/5616x2443x0x90x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-HID.jpg

Maksimoi turvallisuus ja kulkemisen helppous!

Erilaiset etäluettavat lukitusratkaisut, kuten etälukijat, ajoneuvo- ja biometriset lukijat ovat modernin kulunvalvontajärjestelmän kulmakiviä. Niillä saavutetaan täydellinen tasapaino kulkemisen helppouden ja korkeimman mahdollisen turvallisuustason välillä.

Etälukijat

Kulunvalvontajärjestelmissä lukijoina käytetään yleisimmin erilaisia etälukijoita, kuten PIN-koodinäppäimistöllä varustettua lukijaa. Älykortinlukijoita on saatavilla paitsi tunnisteiden yksilölliseen sarjanumeroon perustuvina, myös huipputurvallisina DESFire-tiedostolukijoina. Mobiililukijat ovat yleistyneet ja helpottavat kulkuoikeuksien antamista ja niiden hallintaa. HID:n mobiililukijat mahdollistavat helpon kulkuoikeuksien hallinnan suoraan henkilön puhelimeen määritellyksi ajaksi.

Aperio L100 on yksi markkinoiden monipuolisimmista langattomista kulunvalvontajärjestelmän tuotteista.  Se on yksinkertainen ja kustannustehokas vaihtoehto johdollisille ratkaisuille, koska ovikaapelointia ei tarvita, eikä oviin
tarvitse tehdä muutoksia asennuksen yhteydessä.

Lue HID Global:in lukijauutuus HID Signosta täältä >>

Ajoneuvolukijat porteille

Ajoneuvoporteille ja muihin pidempää lukuetäisyyttä vaativiin kohteisiin sopivat ajoneuvolukijat, joissa tunnisteina käytetään joko aktiivisia (paristolla varustettuja) tai passiivisia tunnisteita.

Biometriset lukijat

CERTEGOn valikoimasta löytyy myös erilaisia biometriaan perustuvia tunnistusmenetelmiä. Biometristen lukijoiden kulkuoikeuteen tarvitaan henkilötunnisteen lisäksi henkilön biometriatunnistus. Sormenjälki on yleinen tunnistuksessa käytettävä biometriatieto. Myös muihin biometrisiin tietoihin perustuvia lukijoita on saatavilla.