Uuden ajan paloturvaa

Schneider Electricin Esmi-paloilmoitinratkaisut saatavilla nyt Certegolta! Nykyaikaisella paloilmoitinjärjestelmällä voidaan rakentaa aidosti online-paloturvallisuutta, jolla vältetään niin vahingot kuin turhat käynnit kohteissa.

Paloilmoitinjärjestelmällä ennakoivaa turvaa

Paloilmoitinjärjelmä mahdollistaa palon estämisen jo ennen palon syttymistä, ja näin vältytään vahingoilta. Savuilmaisimien avulla saadaan tieto palosta niin, että on aikaa reagoida.

Älykkäässä Esmi Sense -paloilmoitinkeskuksessa kohtaa huippuluokan käytettävyys modernin muotoilun. Käyttöönotto on vaivatonta, ja suuri värinäyttö sekä kehittynyt Esmi Smart Wheel -valintapyörä tekevät valikoiden käytöstä sujuvaa ja helppoa. Uusi paloilmoitinkeskus on saatavana kolmessa eri koossa. Esmi Sense on yhteensopiva kaikkien Schneider Electricin älykkäiden ja perinteisten tunnistimien kanssa, ja paloilmoitinkeskuksen voi integroida myös kiinteistönhallintajärjestelmään.

Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskus

Älykäs ja modulaarinen Esmi Sense FDPpaloilmoitinkeskus tarjoaa monia uusia ominaisuuksia tehokasta ja luotettavaa paloturvallisuutta varten. Esmi Sense FDPpaloilmoitinkeskuksesta on saatavana kolme eri mallia: FDP221, FDP252 ja FDP292. Esmi Sense FDP-paloilmoitinkeskus voidaan yhdistää EcoStruxure Fire Expert -onlinesovellukseen, ja kaikki Schneider Electricin älykkäät osoitteelliset sekä perinteiset konventionaaliset ilmaisimet voidaan liittää FDP-keskuksen silmukoihin. Esmi Sense FDP on yhdistettävissä myös kiinteistöautomaatiojärjestelmään.

FDP on yhteensopiva muiden Esmi-järjestelmäyksiköiden kanssa, kuten:

  • Palokuntapaneeli FMP2
  • Paloryhmien näyttöpaneeli ZLPX 
  • Viivekäyttölaite DAP2 
  • Looginen ohjausyksikkö MCOX 
  • Graafinen käyttöliittymä ESGRAF

Ota yhteyttä