Nykyaikaiset rikosilmoitinjärjestelmät vaativiinkin tarpeisiin

/global/scaled/3288x1432x0x551x1000x435/Other-certegoFI-photos-products-services-inbrottslarm.jpg

CERTEGOn kautta saat kaiken, mitä tarvitset omaisuutesi suojaamiseen. Toteutamme ammattitaidolla rikosilmoitinjärjestelmien asennus-, suunnittelu-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Olemme Finanssiala ry:n hyväksymä rikosilmoitinjärjestelmien toimittaja.

Murtautuminen kotiin tai yritykseen rasittaa taloudellisesti ja loukkaa yksityisyyttä. Yrityksissä omaisuuden menetys tai tietovuoto voi johtaa kilpailukyvyn heikkenemiseen tai jopa toiminnan lopettamiseen. Rikosilmoitinjärjestelmät suojaavat henkilöitä, omaisuutta ja tietoja niin kotitalouksissa kuin yrityksissä ja yhteisöissäkin.

Nykyaikaiset hälytys- ja rikosilmoitinjärjestelmät luovat monipuolista turvaa

CERTEGOn hälytysjärjestelmän avulla saat helposti tietoosi luvattoman kiinteistöön tunkeutumisen. Palveluun voidaan murtautumisten lisäksi liittää hälytin myös vesivuotojen, tulipalon, auki jääneen ikkunan tai muun vastaavan poikkeaman varalle, josta kiinteistölle ja henkilöille voi aiheutua vahinkoa. Tapahtumasta lähetetään ilmoitus sovitulla tavalla vaikka matkapuhelimeen tai vartiointiliikkeeseen, jolloin mahdolliset lisävahingot pystytään estämään. Asiakas valitsee itse kohteen, johon haluaa ilmoituksen poikkeustilanteesta lähetettävän.

Valikoimiimme kuuluvat HHL:n ja AJAXin järjestelmät. Tarjoamiimme rikosilmoitinjärjestelmiin voidaan liittää myös kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät. Tiedottamalla rikosilmoitinjärjestelmästä näkyvästi esimerkiksi tarroin on järjestelmällä myös ennaltaehkäisevä vaikutus.

Olemme Finanssiala ry:n hyväksymä rikosilmoitinjärjestelmien toimittaja.

HHL-rikosilmoitinjärjestelmä taipuu vaativimpiinkin tarpeisiin

Edustamamme ja eniten asentamamme Hedengren Securityn suunnittelema HHL-rikosilmoitinjärjestelmä täyttää jopa vaativamman EN50131 tason 4 vaatimukset. HHL-tuoteperhe on ainoana keskuksena Suomessa hyväksytty 4-luokkaan.

Väylätekniikan ansiosta HHL+ -järjestelmällä voidaan yhdistää eri järjestelmiä (mm. murto-, ryöstö-, päällekarkaus- ja lämpötilahälytys, palovaroitus, kulunvalvonta, esinesuojaus, valaistuksen ja lukituksen ohjaus). TCP/IP-maailman tarpeet on huomioitu hälytyksen siirrossa, etävalvonnassa ja ylläpidossa.