dormakaba exos 9300: täysverinen kulunvalvontaratkaisu eri kokoisiin tarpeisiin

Sveitsiläinen dormakaba on yksi maailmanlaajuisten turva- ja kulunvalvontajärjestelmämarkkinoiden kolmesta suurimmasta yrityksestä. Dormakaban kokonaisvaltaiset järjestelmäratkaisut täyttävät vaativimmatkin turvallisuustarpeet.

Dormakaba-kv3

dormakaba exos 9300: täysverinen kulunvalvontaratkaisu

dormakaba exos 9300 on suunniteltu erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille täysveriseksi kulunvalvonnaksi, joka helppoudessaan säästää kulunvalvonnan hallintaan käytettävää aikaa. Järjestelmä on laajennettavissa yrityksen tarpeiden mukaan.

exos 9300 on helppokäyttöinen pilvipalveluun perustuva kulunvalvontaratkaisu. exos-käyttöliittymä ohjaa kulkua rakennuksissa, tiloissa ja infrastruktuureissa erittäin yksinkertaisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla. Yrityksen ei tarvitse investoida kalliisiin servereihin, tietokoneisiin ja ylimääräisiin ohjelmistoihin. Kaikki on älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ulottuvilla.
Dormakaba-kv2

Ei enää kadonneita avaimia

Kulunvalvontajärjestelmän avulla muokkaat oikeuksia helposti haluamallasi tarkkuudella. Voit luoda esim. asiakkaalle väliaikaisen kulkuluvan ja määritellä helposti hänelle aukeavat ovet, ja voit muuttaa oikeuksia milloin ja missä tahdot. Ei enää kadonneiden avainten ongelmia, muokkaat, lisäät ja poistat kulkuoikeuksia helposti. exos 9300 on jatkuvasti kehittyvä kulunvalvontaratkaisu, jossa turvallisuustekniikan päivitykset ovat aina ajan tasalla.

Lue lisää.