Avaimeton lukitus on kätevä ja silti erittäin varma

Avaimeton lukitus suojaa tilojasi mahdollistaen samalla helpon sisään- ja ulospääsyn henkilöille, joilla on niihin kulkuoikeus. CERTEGO tarjoaa nykyaikaiset, alan johtavat ratkaisut avaimitta kulkemiseen.

Other-certegoFI-photos-brand-library-iloq_s50_tunneli
Oikein valittuna avaimeton lukitus mahdollistaa helpon sisään- ja ulospääsyn henkilöille, joilla on kulkuoikeus ja pidät asiattomat henkilöt loitolla. Asentamalla avaimettoman lukitusratkaisun estät asiattomien henkilöiden pääsyn tiloihisi, samalla kun varmistat mukavan kulun itsellesi, vuokralaisillesi tai työntekijöillesi. Avaimeton lukitus on helppo asentaa ja mahdollistaa nopean sisäänpääsyn ilman vaivalloista avaimen käyttöä.

Avaimeton lukitus on helposti mukautettavissa

Monissa yrityksissä ja kiinteistöissä, kuten taloyhtiöissä on tarve muuttaa lukitusjärjestelmiä nopeasti. Avaimeton lukitus mahdollistaa kulkutunnisteiden uudelleen koodaamisen uusiin toimintaedellytyksiin sopiviksi tai uusille työntekijöille tai väliaikaisesti pääsyä tiloihin tarvitseville henkilöille jaettaviksi. Kortin kadotessa sinun tarvitsee vain sulkea se. Näin asiattomat henkilöt eivät pääse enää tiloihin. Esimerkiksi ABLOY OPTIMA on kulunhallintaa etäluettavien tunnisteiden ja lukijoiden avulla. Laajemmissa järjestelmäkokonaisuuksissa se on lisäksi reaaliaikaista ja langatonta tietojen sekä kulkuoikeuksien päivittämistä.

 

Oikea kulkuoikeus oikeaan tilaan

On tärkeää, että yrityksessä voidaan lukita tilat, joissa säilytetään tärkeitä teknisiä varusteita tai asiakirjoja. Samalla henkilökunnan on päästävä näihin tiloihin kätevästi. Avaimettomalla lukolla helpotat sisään- ja uloskulkua turvallisuudesta tinkimättä.

Etäluettavat kortit ja kulkutunnisteet

Avaimettomassa lukitusratkaisussa pidät vain etäluettavaa korttia tai kulkutunnistetta lukkoa tai lukijaa vasten avataksesi oven. Avaimia ei tarvita. Avaimettomassa lukituksessa voidaan käyttää myös magneettinauhalla varustettua korttia, joka vedetään lukijan läpi. Tällaiset ratkaisut ovat tyypillisiä hotelleissa, mutta yleistyvät myös yksityisasunnoissa. Näillä vaihtoehdoilla kuljet kätevästi sisään ja ulos ilman eri avaimista huolehtimista.

Mobiiliavaus

Mobiiliavauksen tunnisteena toimii älypuhelin. Ovet avautuvat puhelinta näyttämällä. Kulkemista pystytään hallinnoimaan reaaliaikaisesti antamalla henkilölle matkapuhelimeen kulkuoikeuksia vain niihin tiloihin kuin kyseisen henkilön on tarve päästä. Kulunhallinta on helppoa ja varmaa.

Esimerkiksi iLOQ S50 hyödyntää NFC-teknologiaa tehokkaasti keräämällä sylinterien avaukseen tarvittavan energian älypuhelimen avulla. iLOQ S50 ‑ratkaisua käytetään mobiilisovelluksella, joka yhdistää useat toimipaikat kätevästi yhteen helppokäyttöiseen alustaan.

iloqs50

iLOQ S50

iLOQ:in uusi, ultramoderni S50-pääsynhallintaratkaisun saa tarvittavan energiansa älypuhelimesta. Uudessa tuotteessa ei tarvita enää avaimia, paristoja eikä turhia kaapeleita.

Lue lisää
ABLOY-OPTIMA-taloyhtio-certego

ABLOY OPTIMA

ABLOY OPTIMA on elektroninen, langaton kulunhallintaratkaisu, jonka avulla nostat kiinteistön turvallisuustasoa helposti.

Lue lisää
Bitwards-application – kopio

Bitwards

Alusta muuttaa käyttäjien mobiililaitteet älykkäiksi avaimiksi ja mahdollistaa kulku- ja käyttöoikeuksien jakamisen reaaliajassa. Oikeuksia hallitaan turvallisella ja helppokäyttöisellä pilvipalvelulla. 

Lue lisää

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä