Avaimeton lukitus on kätevä ja silti erittäin varma

Avaimeton lukitus suojaa tilojasi mahdollistaen samalla helpon sisään- ja ulospääsyn henkilöille, joilla on niihin kulkuoikeus. CERTEGO tarjoaa nykyaikaiset, alan johtavat ratkaisut avaimitta kulkemiseen.

Other-certegoFI-photos-brand-library-iloq_s50_tunneli
Oikein valittuna avaimeton lukitus mahdollistaa helpon sisään- ja ulospääsyn henkilöille, joilla on kulkuoikeus ja pidät asiattomat henkilöt loitolla. Asentamalla avaimettoman lukitusratkaisun estät asiattomien henkilöiden pääsyn tiloihisi, samalla kun varmistat mukavan kulun itsellesi, vuokralaisillesi tai työntekijöillesi. Avaimeton lukitus on helppo asentaa ja mahdollistaa nopean sisäänpääsyn ilman vaivalloista avaimen käyttöä.

Avaimeton lukitus on helposti mukautettavissa

Monissa yrityksissä ja kiinteistöissä, kuten taloyhtiöissä on tarve muuttaa lukitusjärjestelmiä nopeasti. Avaimeton lukitus mahdollistaa kulkutunnisteiden uudelleen koodaamisen uusiin toimintaedellytyksiin sopiviksi tai uusille työntekijöille tai väliaikaisesti pääsyä tiloihin tarvitseville henkilöille jaettaviksi. Kortin kadotessa sinun tarvitsee vain sulkea se. Näin asiattomat henkilöt eivät pääse enää tiloihin. Kulunhallintaa voi hoitaa esimerkiksi etäluettavien tunnisteiden ja lukijoiden avulla. Laajemmissa järjestelmäkokonaisuuksissa se on lisäksi reaaliaikaista ja langatonta tietojen sekä kulkuoikeuksien päivittämistä.

 

Oikea kulkuoikeus oikeaan tilaan

On tärkeää, että yrityksessä voidaan lukita tilat, joissa säilytetään tärkeitä teknisiä varusteita tai asiakirjoja. Samalla henkilökunnan on päästävä näihin tiloihin kätevästi. Avaimettomalla lukolla helpotat sisään- ja uloskulkua turvallisuudesta tinkimättä.

Etäluettavat kortit ja kulkutunnisteet

Avaimettomassa lukitusratkaisussa pidät vain etäluettavaa korttia tai kulkutunnistetta lukkoa tai lukijaa vasten avataksesi oven. Avaimia ei tarvita. Avaimettomassa lukituksessa voidaan käyttää myös magneettinauhalla varustettua korttia, joka vedetään lukijan läpi. Tällaiset ratkaisut ovat tyypillisiä hotelleissa, mutta yleistyvät myös yksityisasunnoissa. Näillä vaihtoehdoilla kuljet kätevästi sisään ja ulos ilman eri avaimista huolehtimista.

Mobiiliavaus

Mobiiliavauksen tunnisteena toimii älypuhelin. Ovet avautuvat puhelinta näyttämällä. Kulkemista pystytään hallinnoimaan reaaliaikaisesti antamalla henkilölle matkapuhelimeen kulkuoikeuksia vain niihin tiloihin kuin kyseisen henkilön on tarve päästä. Kulunhallinta on helppoa ja varmaa.

Esimerkiksi iLOQ S50 hyödyntää NFC-teknologiaa tehokkaasti keräämällä sylinterien avaukseen tarvittavan energian älypuhelimen avulla. iLOQ S50 ‑ratkaisua käytetään mobiilisovelluksella, joka yhdistää useat toimipaikat kätevästi yhteen helppokäyttöiseen alustaan.

iloqs50-pääsynhallinta saa energiansa älypuhelimesta Kuva: iLOQ

iLOQ S50 -pääsynhallintaratkaisut

iLOQ:in ultramoderni S50-pääsynhallintaratkaisu saa tarvittavan energiansa älypuhelimesta. Uudessa tuotteessa ei tarvita enää avaimia, paristoja eikä turhia kaapeleita.

Tutustu iLOQ S50 -ratkaisuun
Bitwards-mobiilikulkemisen sovellus reaaliaikaisiin kulkuoikeuksiin Kuva Bitwards

Bitwards-mobiilikulkeminen

Bitwards-alusta muuttaa käyttäjien mobiililaitteet älykkäiksi avaimiksi ja mahdollistaa kulku- ja käyttöoikeuksien jakamisen reaaliajassa. Oikeuksia hallitaan turvallisella ja helppokäyttöisellä pilvipalvelulla. 

Lue lisää Bitwards-mobiilikulkemisesta
SALTO KS -kulunvalvontajärjestelmän käyttöä tabletilla Kuva SALTO Systems

Joustava ja pilvipohjainen SALTO KS -kulunvalvontajärjestelmä

SALTO KS on globaalisti skaalautuva, pilvipohjainen kulunhallintajärjestelmä. Sen reaaliaikaisilla kulunhallintaominaisuuksilla hallinnoit kulkuoikeuksia täysin etänä esimerkiksi mobiililaitteeltasi. Eri tunnisteiden käyttö järjestelmässä parantaa käyttäjäkokemusta ja turvallisuutta rakennustyypistä riippumatta.

Tutustu SALTO KS:ään
SALTO Space -kulunvalvontajärjestelmän selainkäyttöliittymä Kuva SALTO Systems

Älykästä ja langatonta kulunhallintaa SALTO Space -kulunvalvontajärjestelmällä

SALTO Space on itsenäinen, langaton ja älykäs lukitusalusta yhdistettynä selainpohjaiseen kulunvalvontaohjelmistoon. Hallitse kaikkia kiinteistön ovia tehokkaasti ja turvallisesti: myönnä ja poista kulkuoikeuksia etänä virtuaaliverkon yli ja hyödynnä erilaisia avaustapoja eri vuorokaudenaikoina.

Lue lisää SALTO Spacesta

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan.