Prodex FIREscape -paloturvavalojärjestelmä on älykäs suunnannäyttäjä

Uudistuneessa Prodex FIREscape -paloturvavalojärjestelmässä turvavalo- ja paloilmoitinpuoli saadaan yhdistettyä samaan yhdistelmäkeskukseen – kuitenkin käyttäjäystävällisesti täysin omina järjestelmäkohtaisina valikkorakenteinaan.

Prodex FIREscape -paloturvavalojärjestelmä ohjaa kriisitilanteessa, kuten palohälytyksessä, turvavalaistuksen täyteen tehoon ja opastaa turvallisinta reittiä ulos kiinteistöstä.

Muuttuvasymboliset opastevalot kertovat sallitun kulkureitin normaalilla symbolilla ja kielletyn kulkureitin symbolin päälle tulevalla punaisella rastilla. Turvallisen ja nopean evakuoinnin lisäksi järjestelmä antaa pelastusviranomaisille kattavan tilannetiedon tapahtuneesta ja auttaa pelastustoimien sujuvassa toteutuksessa.

Aktiivinen paloturvavalojärjestelmä tarkkailee laitteiston likaisuusarvoja sekä kuntoa, siksi huoltoa ja ylläpitoa voidaan suorittaa tilanteen vaatimalla tavalla. Säästöä syntyy sekä suunnittelun yksinkertaisuudesta, asennuksen helppoudesta että pienestä sähkönkulutuksesta.

Prodex-kuva

Paloturvajärjestelmän yhdistelmäkeskus rakentuu osista

Yhdistelmäkeskus on rakenteeltaan modulaarinen, mikä mahdollistaa kohdekohtaisen soveltuvuuden mutkattomasti ja helposti toteutusvaiheessa. Keskuksessa on vakiona yksi integroitu osoitteellinen linja. Keskusta voidaan laajentaa osoitteellisilla ja/tai konventionaalisilla linjakorteilla. Keskuksessa on kattavat liitännät, ja väyläintegroinnin avulla keskuksista voidaan muodostaa useamman keskuksen kokonaisuus.

Järjestelmän paloilmoitinkeskus ja paloilmaisimet täyttävät EN 54-vaatimukset sekä turvavalot niille asetetut EN-standardit, mm. standardin EN 50172 ja EN 62034 ATS.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä