Other-certegoFI-photos-brand-library-Kopio tiedostosta Certego_tre-33

Teemme työtä, joka luo turvaa!

Jatkuva avoin haku: lukkoseppä / turvajärjestelmäasentaja / asiantuntija

 

CERTEGO kasvaa ja haemme nyt jatkuvana hakuna lukkoseppiä ja turvajärjestelmä- ja/tai turvalaiteasentajia ympäri Suomen. Haemme myös asiantuntijatehtäviin kokeneita osaajia.

Jos olet lukitus- ja/tai turvajärjestelmien ammattilainen, haluat kehittyä yhä paremmaksi ja innostut haasteista, laita meille avoin hakemuksesi rohkeasti tulemaan! CERTEGOssa pääset työskentelemään itsenäisesti asiakasrajapinnassa vaativissa ja mielenkiintoisissa lukitus- ja turvajärjestelmäprojekteissa.

Haemme CERTEGOon ammattitaitoisia, oma-aloitteisia ja vastuullisesti toimivia ammattilaisia. Tehtävät edellyttävät B-ajokorttia ja nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisten myöntämää turvasuojaajakorttia varten.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

asiakaslähtöisyyttä, palvelu- ja myyntihenkisyyttä

neuvottelutaitoja

työkokemusta Linux- tai Windows-pohjaisten turvajärjestelmien tukemisesta TAI lukitusjärjestelmäosaamista, oviautomatiikka- ja palosulkujärjestelmien tuntemusta

aiempaa työkokemusta vastaavista lukitus- ja/tai turvajärjestelmien asennustehtävistä

kykyä dokumentoida ja raportoida työtehtäviä

ymmärrystä tietoturvasta


Eduksi luemme seuraavaa osaamista / kokemusta

Windows-palvelimen ylläpito

sulautetut järjestelmät

MySQL-tietokannat ja TCP/IP-verkot

lukitus-, turvallisuus- ja kameravalvontajärjestelmät

hyvää kirjallista ja suullista suomen- ja englanninkielen taitoa


Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa sekä laajentaa monipuolisesti työnkuvaasi ja asiantuntijuuttasi. Hae rohkeasti joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Asentaja ja paikkakunta” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi TAI täyttämällä avoimen työhakemuksen Työpaikat-osiossamme. Ilmoitathan hakemuksessasi, missä päin Suomea haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Paikat täytetään joustavasti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mielellämme kuulemme sinusta lisää.

Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego-82

Meidän uratarinoita

Meitä CERTEGOlaisia on jo lähes 360 Suomessa. Erotumme alalla kokonaisvaltaisella palvelulla ja osaamisellamme, jonka vuoksi rekrytoimme meille vain alan parhaita tekijöitä. Tutustu meihin uratarinoiden kautta.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-kuntosali

CERTEGO työpaikkana

Meillä CERTEGOlla saat innostua työstäsi ja onnistua siinä. Työtehtäviä ja tavoitteita tukeva koulutus on tärkeä osa yrityskulttuuriamme. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja työyhteisön, jossa on helppo viihtyä.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Certego-18

Näin hakeudut alalle

Turvallisuusala tarvitsee osaajia, jotka ovat kiinnostuneita nopeasti kehittyvästä, modernista lukitus- ja turvallisuustekniikasta. Tunnemme vastuumme alan kehityksestä ja rakennamme tulevaisuuden turvallisuusalaa.

Lue lisää

Katso video meistä: