‹ Katso kaikki artikkelit Piirustus huoneesta, jossa on ovi, pesukone ja kuivausrumpu. Käsi työntyy ovesta sisään

Taloyhtiöpakina: Multiavainjärjestelmän ihmeet

15. tammikuuta 2022

”Sähköinen lukitusjärjestelmä on nyt hankittu, avaa hallituksen puheenjohtaja kokouksen ja jatkaa suupielistä viinerinpalasia tippuen.

”Minulla on ilo ja kunnia kertoa, että ”multiavain”järjestelmä on nyt toimintakunnossa ja asennettu. Elektroniset avaimet mahdollistavat nopeat ja edulliset muutokset kulkemiseen. Avaimille voidaan antaa myös aikaan sidottuja kulkuoikeuksia ja sanottakoon samaan henkäykseen, että A16, B17 ja C33 asunnot ovat jo tilanneet taloyhtiön kilpailuttaman viikkosiivouksen kotiinsa. Siivousyhtiö tosin mainitsi, että Torviainen voisit pitää sen lehmänpuolikkaan kokoisen koiran siellä työhuoneessa siivouspäivänä. Viisi pölypussia oli viimeksi revitty suikaleiksi sinä aikana, kun keittiön pöytää oli pyyhitty. Armakainen taasen voi ihan itse kuskata tyhjät tölkkinsä ja pullonsa kierrätykseen, ei ole siivoussopimuksessa siitä mainittu, elleivät panttirahat jouda siivoojien virkistyskassaan.

Systeemi toimii upeasti! Siivousyhtiöllä on pääsy ennalta sovittuihin huoneistoihin vain tiistaina klo 09:00 – 16:00 välisenä aikana. Muulloin siivooja ei koteihin pääse, joten mikäli lattialle tipahtaa keskiviikkona tomaatti, lähtee se vasta seuraavana tiistaina lattialta. Eivät nämä avaimet ihan kaikkeen pysty.

Siihen avaimet kyllä pystyvät, ja etenkin lukot, että kun Harvakaisen Torde vaihtaa kesärenkaat autoon ja jättää avaimet pihalle, saadaan pihalta kadonnut avain poistettua lukoista hyvin riuskaan. Tästä on kuitenkin hyvä ilmoittaa palvelupisteeseen, koska muuten avain ei tiedä olevansa väärissä käsissä. Eikä niitä avaimia kannata ihan huvikseen parvekkeelta viskoa, maksaa se kuitenkin jotain, vaikka maksaakin murto-osan mekaanisen avaimen kustannuksista. Se joka tuntee piston sydämessään asian tiimoilta, tietää kenestä puhutaan.

Myös pesulan oven lukkoon jää jälki, kun siellä avain käy, joten sinä avaimen K1846 omistaja: pesula ei ole pyörän pesupaikka. <Jätetään se nyt sanomatta, että Haimorento, se on sinun avain> Kuka avainta käytti, ei lukosta kuitenkaan näy. Lauantaina 20:00 – 21:00 välisenä aikana on polkupyörä pesty, koska jäljet olivat sellaiset ja pyörä kuivumassa Torviaisen rouvan lakanoiden välissä, vahvoilla pyykkipojilla roikkuen.

Ja tätä ette takuulla tienneet: kierrätys- ja roskahuoneen oven voi nyt avata omalla kännykällä. Siihen ei edes avainta tarvitse, jo yksin puhelimen vienti lukijaan riittää. Pyydän saada huomauttaa, että lankapuhelimella ovi ei avaudu, testattu on.

Huoletonta ja turvallista kesää kaikille, ja kysymyksiä voi esittää heti kokouksen jälkeen, ohi pöytäkirjan”, päättää hallituksen puheenjohtaja yksinpuhelunsa suu kuivana.


Laitamme taloyhtiöiden turvallisuuden kerralla kuntoon:

Lukitus- ja turvajärjestelmäsuunnittelu, koulutus & konsultointi  |  Lukitussaneeraukset ja uudelleen sarjoitukset | Avainhallinta  |  Video- ja kameravalvonta, rikosilmoittimet  |  Oviympäristön huoltopalvelut 24/7/365  |  Ovi- ja porttiautomatiikka

Ota yhteyttä >>

‹ Katso kaikki artikkelit