Edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Parhaalla palveluasenteella.

Kokonaisvaltaiset turvallisuusratkaisut erikokoisiin tarpeisiin

Suomen suurimpana turvallisuusratkaisujen toimittajana tunnemme vastuumme alan kehityksestä. Tarjoamme asiakkaillemme edelläkävijän innovatiivisia turvallisuusratkaisuja, jotka olemme testanneet luotettaviksi. Panostamme pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa – joustavasti, nopeasti ja palvelevasti.

CERTEGO toimii Suomen lisäksi kaikkialla Pohjoismaissa; Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhdessä olemme Pohjoismaiden suurin turva-alan toimija. Aiemmin meidät tunnettiin nimillä Flexim Security ja Turvaykköset. Tarjoamme edelleen samat huippuluokan palvelut, mutta muutoksen myötä tuote- ja palveluvalikoimamme on laajentunut entistä kattavammaksi ja pystymme palvelemaan erikokoisia asiakkaitamme entistä paremmin.

Lukot ja lukitusratkaisut | Ovi- ja porttiautomatiikka | Kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmät | Kameravalvonta-, rikosilmoitin ja muut turvajärjestelmät | Paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät | Turvallisuusratkaisujen jatkuvat ylläpito- ja huoltopalvelut

Ajankohtaista

1-8 of 10

2 pages

Edellinen sivu 1 2

 

Tietoa CERTEGOsta

CERTEGO on latinasta johdettu nimi, joka merkitsee luotettavaa turvaa. Meiltä saat aina parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisut. Aiemmin meidät tunnettiin Suomessa nimillä Flexim Security ja Turvaykköset. Olemme edelleen vahvasti paikallinen toimija, mutta nyt pystymme tarjoamaan entistä kattavammat palvelut. Kattava tuotevalikoimamme ja konseptoidut palvelumme sekä alan parhaat osaajat takaavat luotettavat ja innovatiiviset ratkaisut asiakkaan turvallisuuden kokonaisuuteen. Kaikissa Pohjoismaissa. Lue lisää CERTEGOsta täältä.