Alan kattavin kameravalvonta kiinteistönne parhaaksi

/global/scaled/1593x693x0x116x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Kameravalvonta.jpg

CERTEGOn kameravalvonta kattaa kaiken kiinteistönne kameravalvontaan, aina kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen ja vaivattomiin huoltopalveluihin. Tarjoamme kameravalvonnan myös huolettomana, kuukausiveloitteisena video SaaS -palveluna.

Kiinteistön turvallisuuden varmistamisessa kameravalvonnalla on keskeinen tehtävä. Jo pelkkä kameroiden näkyminen ja niistä tiedottaminen esimerkiksi tarroin ennaltaehkäisevät ilkivaltaa ja varkauksia. Tämän lisäksi kameroilla pystytään parantamaan myös kiinteistössä työskentelevien turvallisuutta.

Kameravalvonta kustannustehokkaasti räätälöiden tarpeisiinne

Kameravalvonnan avulla lisäät henkilöiden, omaisuuden sekä kiinteistön turvallisuutta kustannustehokkaasti. Voit valita tallentavan kameravalvonnan lisäksi myös vain seurantaan tarkoitetun kameravalvonnan. Toteutamme ratkaisumme johtavien laitevalmistajien tuotteilla.

Sekä tallenteen että livekuvan tarkastelu onnistuu etänä ja myös pda-laitteilla. Tyypillisimpiä kameroilla valvottuja tiloja ovat aulat, sisäänkäyntien edustat, IT-tilat, tavaranlastaustilat ja paikoitusalueet.

Palvelu yhdellä kuukausimaksulla

Modernilla video SaaS -palvelumme avulla voitte toteuttaa nykyaikaista, laadukasta ja kustannuksia säästävää kameravalvontaa ilman huolia ja GDPR:n vaatimukset huomioiden.

Videopalvelut ovat helposti räätälöitävissä eri tarpeisiin ja liitettävissä muihin CERTEGOn turvallisuusratkaisuihin, kuten kulunvalvontaan. Vahvan kokemuksemme avulla rakennamme kustannustehokkaan palvelukokonaisuuden yksilöllisiin tarpeisiin.