ABLOY PROTEC2 CLIQ luotettavaa lukitusta, älykästä kulunhallintaa

/Other/certegoFI/photos/brand-library/PROTEC2%20CLIQ-Protec2-Cliq-avain.jpg

ABLOY PROTEC2 CLIQ -kulunhallinta- ja lukitusjärjestelmässä yhdistyvät mekaanisen ja elektronisen ratkaisun parhaat puolet. Patentoitu, levyhaittoihin perustuva PROTEC2 vastaa mekaanisesta lukituksesta, ja elektroninen CLIQ -teknologia mahdollistaa avainten, kulkuoikeuksien ja kulkurekisterin joustavan hallinnan.

Tuplavarmistettu PROTEC2 CLIQ -järjestelmä takaa sen, että oikeat ihmiset pääsevät sisälle oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan yhdellä avaimella. Järjestelmä mahdollistaa sen, että henkilöllä on vain yksi avain, jolla pääsee aina sinne, minne on tarkoituskin päästä  – oli kohteita sitten yksi tai kaksikymmentä.

Järjestelmää on helppo hallinnoida sekä käyttää. Käyttäjä päivittää hallinnoijan määrittelemät henkilökohtaiset kulkuoikeudet seinäyksikön, mobiiliyksikön tai CLIQ Connect -mobiilisovelluksen kautta, jonka jälkeen muutokset päivittyvät avaimeen.

Avaimen katoamisista selvitään säikähdyksellä, sillä avaimen poistaminen järjestelmästä ja uuden luominen sen tilalle onnistuu vaivattomasti.

 

Yksi helppokäyttöinen järjestelmä korkean turvallisuuden kohteille

  • Vesi ja energia
  • Oppilaitokset ja julkiset tilat
  • Teleoperaattorit
  • Logistiikka
  • Sairaalat
  • Tuotantolaitokset
  • Kiinteistöhuolto

Etähallittava CLIQ Web Manager tehostaa kulunhallintaa

CLIQ Web Manager –ohjelmisto on helppo ja joustava kulunhallinnan työkalu CLIQ-avainten voimassaoloaikojen ja kulkuoikeuksien määrittelyyn sekä kulkurekisterin seurantaan.

Näin CLIQ Web Manager toimii:

  • CLIQ Web Managerilla tehdyt kulkuoikeuksien muutokset ovat käyttäjän päivitettävissä kohteiden seinäyksiköissä, mobiiliyksiköissä tai CLIQ Connect -mobiilisovelluksella. 
  • Päivitettyään kulkuoikeudet käyttäjä pääsee oikeaan aikaan oikeaan paikkaan – ei mihinkään muualle.
  • Samalla kun käyttäjä päivittää kulkuoikeudet, kulkutiedot siirtyvät järjestelmään.

ABLOY PROTEC2 CLIQ on saumattomasti integroitavissa ABLOY OS -järjestelmään, jolloin hallitset yhdestä ja samasta paikasta koko turvallisen kulkemisen kokonaisuutta.

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan. >> Ota yhteyttä