Työajanhallintajärjestelmät joustavasti erilaisiin tarpeisiin

/global/scaled/6016x2611x0x620x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-shutterstock_527845618.jpg

Nykyaikaiset työaikaratkaisut ymmärtävät modernin työyhteisön muuttuvat tarpeet. Ne skaalautuvat eri koko- ja vaatimusluokkien tarpeisiin ja ottavat huomioon uuden työaikalain muutokset, kuten liukuvan työajan ja työaikapankin, ja tekevät työajan hallinnoinnista vaivatonta. Joustavat integraatiot, automatisoitu tietojen siirto ja helppokäyttöisyys ovat nykyaikaisen ratkaisun avaimia.

CERTEGOlla on vuosikymmenten kokemus ja vahva osaaminen työajanhallintaratkaisuista yli 2 000 kohteessa, mikä tarkoittaa yli miljoonaa tyytyväistä käyttäjää. Olemme valinneet valikoimaamme alan johtavat työaikaratkaisut; ABLOY FLEXIM -ja nyt uusimpana Nepton-työajanseurantajärjestelmät.

ABLOY FLEXIM

FLEXIM-työajanhallintajärjestelmä on alansa edelläkävijä. Erilaisia työaikamuotoja tukevia ABLOY FLEXIM -järjestelmiä on saatavilla nyt juuri oikeankokoisina niin PK-yrityksille kuin suurille, kymmenien tuhansien työntekijöiden organisaatioille. 

Tutustu uudistuneisiin ABLOY FLEXIM -työajanhallinnan ratkaisuihin >>

Nepton

Nepton on Suomen suosituin työajanhallinnan ratkaisu yli 100 000 käyttäjällään. Nepton loistaa ennen kaikkea joustavuudellaan taipuen helposti erilaisiin paikallisiin toimintatapoihin ja -ympäristöihin. 

Tutustu monipuoliseen Neptonin työajanhallinnan ratkaisuun >>

Kumppani koko järjestelmän elinkaaren ajan

CERTEGO toteuttaa kaiken toimivaan ja helppoon työajanhallintaan aina suunnittelusta ja asennuksesta järjestelmän pääkäyttöön. 

Kokeneet työaikaratkaisuihin erikoistuneet asiantuntijamme auttavat sopivan ratkaisun valinnassa ja olemme mukana järjestelmän elinkaaren eri vaiheissa: järjestelmäprojekti, määrittelyt, integraatiot, ylläpito, pääkäyttö ja käyttötuki. Asiakkaan tarpeisiin sopiva työajanhallintajärjestelmä yhdistettynä CERTEGOn pitkään kokemukseen työaikaratkaisuista ja kattaviin pääkäyttöpalveluihin takaavat asiakkaalle helpon arjen ja vaivattoman ratkaisun kaikenkaltaisiin työaikatarpeisiin.

Tunnemme hyvin myös vanhat kulunvalvontajärjestelmät, ja autamme mielellämme asiakkaitamme kokonaisturvallisuuteen liittyvissä ratkaisuissa.

Ota yhteyttä meihin >>

Uudistunut työaikalaki - mikä muuttui ja mitä pitää huomioida?

Kokosimme artikkeliin perustiedot 1.1.2020 voimaan tulleen uuden työaikalain keskeisimmistä muutoksista. 

Lue artikkeli>>