ABLOY ENTRY – matalan kynnyksen kulunvalvontaratkaisu

Helppokäyttöinen, kuukausimaksuton ABLOY® ENTRY on suunniteltu erityisesti kevyttä kulunvalvontaa tarvitsevien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Järjestelmä skaalautuu 1-64 kulunvalvotun oven ratkaisuksi, ja tarpeiden kasvaessa se on helppoa päivittää laajempaan OS-järjestelmään.

Entry on pk-yrityksen ketterä kulunvalvontavalinta

ABLOY ENTRY on helppokäyttöinen, paikallinen kulunvalvontajärjestelmä pienten ja keskisuurten asiakkaiden tarpeisiin. Järjestelmä ei tarvitse normaalitoimintaansa lainkaan palvelimia tai erillisesti asennettavia ohjelmistoja, joten sen käyttöönottaminen ja käyttäminen tapahtuu helposti ja nopeasti.
 
Tuote sisältää edistykselliset toimintamoodit ja se on suunniteltu toimimaan sähkölukkojen, varmuuslukkojen sekä ovikoneiden kanssa. Järjestelmä koostuu ovipalvelimesta ja ovipäätteistä. Ovipalvelin toimii aina selainkäyttöliittymän liitäntäpisteenä. ENTRY-kulunvalvontajärjestelmän avulla määrität ovien avaamisoikeudet haluamallasi tarkkuudella, avaat tietyt ovet esim. asiakkaille valitsemaksesi ajaksi, mahdollistat oven avaamisen PIN-koodilla, muutat kulunvalvontatunnisteen oikeuksia milloin tahdot ja kuoletat kadonneen tunnisteen järjestelmästä välittömästi. Lisäksi voit hyödyntää kulkutietoja resurssien hallinnassa – jokaisesta oven avaamisesta kulunvalvontatunnisteella jää jälki kuka ja milloin ovea käytti.
 
ABLOY ENTRY on jatkuvasti kehittyvä järjestelmä, jota voidaan laajentaa sujuvasti kasvavien tarpeiden mukaisesti ABLOY OS -järjestelmään.
abloy-entry-ficertego

Hyödyt:

  • Soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa ei ole kustannussyistä perinteistä kulunvalvontaratkaisua
  • Ei kk-maksuja
  • Monipuoliset ominaisuudet ja kattava raportointi
  • Monissa tapauksissa voidaan hyödyntää olemassa olevia laitteita
  • Helppo käyttää ja hallita selaimella
  • Helposti laajennettavissa 1-64 kulunvalvotun oven ratkaisuksi ilman palvelinta
  • Uusi Aperio H100 mahdollistaa ENTRY-kulunvalvonnan laajentamisen ilman kaapelointia ja porausta.
ABLOY ENTRY -esite
Pdf
Lataa
download

CERTEGOlta ABLOY ENTRYn asennus ja huolto

CERTEGO toimittaa ABLOY ENTRY -kulunvalvontajärjestelmän nopeasti ja ammattitaidolla sekä tarjoaa kattavat palvelut järjestelmän elinkaaren hallintaan. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen / pyydä meiltä tarjous.