Nykyaikainen ja toimintavarma elektromekaaninen lukitus takaa huoletonta turvaa

/global/scaled/1598x696x1x15x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Nainen kävelee2.jpg

Toimintaympäristössä, jossa liikkuu paljon ihmisiä, vaaditaan myös lukitukselta paljon. Olemme nykyaikaisen elektromekaanisen lukituksen asiantuntijoita. Elektromekaaninen lukitus luo turvaa ja helppoutta nykyaikaisella kulkuoikeuksien hallinnoinnilla. Ei enää huolia kadonneista avaimista.

Elektromekaaninen lukitus luo turvaa ja helppoutta nykyaikaisella kulkuoikeuksien hallinnoinnilla. Kun yhdistetään lukituksen mekaaniset ja elektroniset ominaisuudet, saadaan aikaan lukitusjärjestelmä, joka joustaa ja kestää mukanasi. Elektromekaaninen lukitus mahdollistaa liittämisen kulunvalvontajärjestelmään, jolloin yrityksen turvallisuustaso paranee entisestään. Elektromekaanisessa järjestelmissä avainten hallinta on turvallista ja varmaa. Elektromekaanisen avain toimii kuten perinteinen avain, mutta samalla se toimii kulunvalvonnan tunnisteena, jolloin lisäksi ei enää tarvita erillistä kulkutunnistetta. Jos yksittäinen avain katoaa, se voidaan poistaa helposti sovelluksen kautta käytöstä ja aktivoida uusi avain tilalle saman tien. 

Taloyhtiön kulunhallinnan ongelmakohtana on usein suuri, mahdollisesti jatkuvasti vaihtuva asukasmäärä ja sen myötä avainten hallinta. Yrityksissä puolestaan työntekijöiden vaihtuvuus ja vierailijoiden kulkuoikeuksien myöntäminen vaatii hallinnoinnilta paljon. Elektromekaaninen lukitus luo aivan uudenlaista turvaa ja helpputta avainten hallintaan ja kulkemiseen. Me autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan oviympäristön, jossa on joustavaa, turvallista ja vaivatonta liikkua.

Elektromekaaninen lukitus helpottaa avainten hallinnointia ja vähentää huolia

Elektromekaaninen avain on käytännössä vain avaimen näköinen älykäs kulkuoikeuslätkä. Vaikka elektromekaanisen lukitusjärjestelmän alkukustannus onkin suurempi kuin perinteisen mekaanisen lukituksen, on sen elinkaarikin pidempi. Lisäksi sähköisen lukitusjärjestelmän suurimpia hyötyjä ovat turvallisuuden lisääntyminen ja ylipäätään parempi käyttökokemus. Etenkin hallinnoitsijan, kuten isännöitsijän työ helpottuu, kun avaimista ja niiden haltijoista voidaan pitää kirjaa vaivatta. Jos kiinteistössä tapahtuu esimerkiksi väärinkäytöksiä tai ilkivaltaa, siitä saadaan kulkuloki ja tiedetään, kuka kiinteistössä on kulkenut. Myöskään kadonnut avain ei ole enää mikään ongelma. Avaimesta saadaan saman tien poistettua kulkuoikeus ja se lakkaa toimimasta.

PROTEC2 CLIQ® -elektromekaaninen lukitus

PROTEC2 CLIQ® on Abloyn tuplavarmistettu lukitusjärjestelmä, joka takaa sen, että oikeat ihmiset pääsevät sisälle ja ulkopuoliset pysyvät ulkona. Käyttäjälleen PROTEC2 CLIQ® on helppo, sillä yksi avain sopii kaikkiin kohteisiin ja oviin. Se luo myös vaivatonta hallintaa kulkuoikeuksien ylläpitäjälle, sillä kulkuoikeuksia ja lukostoja hallitaan helpon selainpohjaisen ohjelmiston kautta. Avaimelle määritetään voimassaoloaika parista tunnista, työpäiväksi tai pidemmäksi aikaa. Lukitusjärjestelmä on äärimmäisen turvallinen, sillä voimassaoloajan umpeuduttua avain ei enää toimi.

ABLOY PULSE - Älä huoli. Ala elää.

ABLOY PULSE on Abloyn uusin lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, joka perustuu moderneihin etäohjelmoitaviin avaimiin ja lukkoihin sekä pilvipohjaiseen hallinnointiohjelmistoon. Avain tuottaa itse oman energiansa. Järjestelmän kyberturvallisuudesta vastaa ASSA ABLOY -konsernin kehittämä SEOS-salausjärjestelmä, joka vastaa turvallisuudeltaan pankkien salausmekanismeja.  ABLOY PULSE soveltuu erityisesti  asuinkiinteistökohteisiin, joissa käyttäjämäärät ovat suuria ja asukkaat vaihtuvat tiheään. Se vapauttaa aikaa muuhun tekemällä avainten hallinnoinnista helppoa, varmaa ja turvallista. Lisätietoa >>

iLOQ S5 - digitaalisen pääsynhallinnan seuraava askel

iLOQ S10 oli ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka kehitti tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä. Lukot ja avaimet toimivat siten ilman paristoja ja niiden hallinnointi tapahtuu etänä eikä huolta kadonneista avaimista tarvitse enää kantaa. Uuden sukupolven iLOQ S5:n tarjoamat uudet ominaisuudet varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja merkittävät säästöt. Paristoton lukitusjärjestelmä on helppo ja edullinen ylläpitää, eikä paristoja tarvitse koskaan vaihtaa. Lukot ja avaimet ovat aina varmasti toimintakunnossa.

iLOQ S5:n vakiomuotoinen avoin API-rajapinta mahdollistaa integraation nykyaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmien sekä asiakkaiden henkilökohtaisten tietokantojen kanssa. Monipuolinen iLOQ RFID/PIN/Bluetooth ja NFC-etälukija mahdollistaa usein käytettyjen ovien avaamisen eri tavoilla, kuten digitaalisella iLOQ S5 -avaimella, iLOQ S50 -fobilla, RFID- tunnisteella, NFC-ominaisuudella varustetulla Bluetooth-puhelimella tai PIN-koodilla. Ulkopuolisille käyttäjille on helppo määrittää aikarajoitettuja PIN-koodeja. 

Ratkaisu toimii niin turvallisuuskriittisissä kohteissa kuin taloyhtiöissä. Lue lisää >>

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan. >> Ota yhteyttä