Miika Busk, Turvalaiteasentaja

 

Miika Busk toimii turvalaiteasentajana pääkaupunkiseudulla. Tärkeä osa hänen työtään on turvalaiteasentajan monipuoliset ja vastuulliset tehtävät CERTEGOn Projektointi-tiimissä.

Turvalaiteasentajan työ sisältää paljon muutakin kuin fyysistä asennustyötä, sillä asentajan pitää osata muun muassa konfiguroida laitteet toimimaan IT-järjestelmien kanssa. Miikan työn jälki näkyy joka päivä asiakkaalla. Isoimmat hankkeet ovat kestäneet yhtämittaisesti jopa vuoden.

"Koen, että turvapuoli on juttuni ja tulee näillä näkymin aina olemaan. Tulin yhtiön palvelukseen ensimmäistä kertaa vuonna 1999, silloiseen Lukkoexpertiin. Olen suorittanut oppisopimuskoulutuksella mm. kirvesmiehen tutkinnon. Kokemus ja kiinnostus alaan ovat olleet parhaita opettajia", Miika kertoo.

Työssään Miika sanoo arvostavansa sen monipuolisuutta, haastavuutta ja mahtavia kollegoja.

"Tykkään rakentaa kulunvalvontaa ja tiedostan, että työni on tärkeää niin Certegon kuin asiakkaidemme kannalta. Pidän myös erittäin paljon työskentelystä projektoinnin parissa. Yhteistyöstä ja yhdessä tekemisestä saan voimaa, jonka avulla tavoitteet ovat yhtiössämme saavutettavissa. Kollegojen kanssa hommat sujuvat niin mukavasti, että tulee vapaa-ajallakin harrastettua yhdessä", jatkaa Miika.