CERTEGOlta kodin lukitus- ja turvallisuusratkaisut

CERTEGOn kautta saat alan johtavat lukitus- ja turvallisuusratkaisut, joilla turvaat, seuraat ja hallinnoit kotiasi nykyaikaisesti ja turvallisesti. Olemme Pohjoismaiden johtava turvallisuusratkaisujen toimittaja, ja valtakunnallinen verkostomme takaa alan parhaan palvelun vuoden jokaisena päivänä.

Home-Security-1920x607

Huoletonta arkea ja älykästä turvaa yksityiskoteihin

Koti on maailman tärkein paikka, ja siksi sen turvaaminen on meille ykkösasia. Ovista on päästävä liikkumaan helposti, mutta samalla niiden tulee toimia aukottoman varmasti ja pitää ulkopuoliset ulkopuolella.

CERTEGOlla on yli 45 vuoden kokemus lukitus- ja turvallisuusratkaisuista. Toteutamme kotisi kaikki turvallisuusratkaisut lukituksesta hälytinjärjestelmiin kerralla valmiiksi asennettuina. Autamme sinua valitsemaan kotiisi sopivimmat lukitus- ja turvallisuusratkaisut. Kauttamme saat asennettuna sekä perinteiset mekaaniset lukot että nykyaikaiset elektromekaaniset ja sähköiset lukitusratkaisut. Olemme Abloy-valtuutettu ja iLOQ-lukitusjärjestelmien valtakunnallinen jälleenmyyjä.

Kotiin helposti ja turvallisesti älypuhelimella - se on mahdollista!

Nykyaikaiset sähköiset lukitusvaihtoehdot mahdollistavat koteihin monipuolisen kulunhallinnan ja seuraamisen. Nykyaikaisen lukituksen avulla pääset kulkemaan kotiisi joko koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimella. Pystyt antamaan väliaikaisen kulkukoodin siivoojalle tai huoltomiehelle vaikka töistä käsin. Mobiiliaplikaation kautta vastaanotat puhelimeesi tiedon siitä, milloin lapsesi on päässyt koulusta turvallisesti kotiin. Enää ei tarvitse kantaa huolta hävinneistä avaimista, kadonneen kulkutunnisteen saa mitätöityä saman tien. Tämä on lukituksen nykyaikaa ja meidän jokaisen saatavilla.

Yale Smart Living - Ei enää huolta kadonneista avaimista

Yale Smart Living -tuotteet on suunniteltu huolettoman ja sujuvan elämisen puolesta. Voit luottaa siihen, että sinulle arvokkaat asiat ovat turvassa, olitpa sitten kotona, töissä tai lomalla, ja voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Yale Smart Living -tuoteperheessä on älykkäitä ratkaisuja turvallisempaan ja entistä huolettomampaan kulkemiseen, kuten älylukkoja, elektronisia ovisilmiä, Smart Home -hälytinjärjestelmä, koodipainikkeita, turvakaappeja ja avainpiilo. Omakotiasujille on varmasti tuttu tilanne, että avain jemmataan varmuuden vuoksi jonnekin kodin pihapiiriin, ja näin kasvatetaan turvallisuusriskiä. Yalen avainpiilo on koodilukollinen pieni avainten säilytysrasia, joka kestää säätä.

 

Lue lisää Yalen älykotiratkaisuista


Tutustu Yalen asennusohjeisiin

Yale

Kaikki kodin lukitus- ja turvallisuusratkaisut CERTEGOn kautta

Meidän kauttamme saat sekä kotisi lukitusratkaisut että rikosilmoitin- ja hälytinjärjestelmät vaivattomasti samalla kertaa. Toimimme valtakunnallisesti 17 paikkakunnalla Suomessa ja yli 80 toimipaikan voimin Pohjoismaissa. Yli 45 vuoden kokemuksemme lukituksista ja turvallisuustekniikasta takaavat asiantuntevan palvelun kaikkiin kodin lukitus- ja turvallisuusratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä itseäsi lähinnä olevaan CERTEGO-toimipaikkaan. Autamme sinua mielellämme löytämään kotiisi parhaat turvallisuusratkaisut. HUOM! Tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla olemme keskittyneet B2B-liiketoimintaan.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä