Oviympäristön kokonaisratkaisut taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille

Kiinteistösegmentin asiakkaamme arvostavat yhden toimittajan koko oviympäristön kattavia ratkaisuja sekä laadukkaita huoltopalveluita.

Taloyhtiö saa kauttamme kaikki asuinympäristönsä turvallisuusratkaisut lukituksesta, oviautomatiikkaan, kameravalvontaan ja rikosilmoitinjärjestelmiin, unohtamatta asiantuntevaa avainhallintaa ja oviympäristön huoltopalveluita. Certego hoitaa turvasuojausalan luvanvaraiset työt vuosikymmenten ammattitaidolla, myös päivystäen.

Taloyhtiölle uudet elektromekaaniset lukitusratkaisut ja helposti toimiva kulunhallinta mahdollistavat kustannussäästöjä, parantavat kiinteistön turvallisuustasoa sekä kasvattavat kiinteistön arvoa. Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu toimija.

Lukostokartoitukset ja avainhallinnan ulkoistaminen ammattilaiselle, tuo lisäarvoa isännöitsijälle ja luo turvallisuutta asukkaalle. Certegon avainhallintapalvelu mahdollistaa asiakkaalle helpon ja turvallisen avainten luovutuksen, säilyttämisen ja noudon. Hoidamme kaiken puolestanne. Lue lisää

Certego kuuluu valtakunnallisiin toimijoihin, joilla on valtuutukset toimittaa ja asentaa myös taloyhtiöiden teletiloihin KTL1E-järjestelmän mukaiset lukitukset. Lue lisää

Ota yhteyttä kiinteistöjen turvallisuusasiantuntijoihimme >>

CERTEGOn vahvuudet kiinteistönomistajille ja isännöitsijöille:

  • Vahva lukitusosaaminen
  • Oviympäristön kokonaisvaltaiset ratkaisut ja palvelut
  • Paikallinen toimintakyky
  • Laadukas, luotettava ja toimintaa tehostava avainhallintapalvelu

Referenssejämme