Oviympäristön kokonaisratkaisut taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille

Kiinteistösegmentin asiakkaamme arvostavat yhden toimittajan koko oviympäristön kattavia ratkaisuja sekä laadukkaita huoltopalveluita. Taloyhtiö saa kauttamme kaikki oviympäristön ratkaisut lukituksesta, kameravalvontaan ja rikosilmoitinjärjestelmiin, unohtamatta oviympäristön huoltopalveluita.

Koti on meille usein se tärkein paikka, jota halutaan erityisesti suojella. Lukitus on helpoin tapa suojata omaisuutta ja vaikuttaa myös käyttömukavuuteen. Nykyaikainen lukitusratkaisu on helppokäyttöinen, huoleton ja helposti hallittavissa, mistä ja milloin vain. Enää ei tarvitse kantaa murhetta lapsen hävinneestä avaimesta tai tiheään vaihtuvista vuokralaisista.

Taloyhtiölle uudet elektromekaaniset lukitusratkaisut ja helposti toimiva kulunhallinta mahdollistavat kustannussäästöjä ja kasvattavat kiinteistön arvoa. Lukostokartoitukset ja avainhallinnan ulkoistaminen ammattilaiselle, tuo lisäarvo isännöitsijälle ja luo turvallisuutta asukkaalle.

Certego kuuluu valtakunnallisiin toimijoihin, joilla on valtuutukset toimittaa ja asentaa myös taloyhtiöiden teletiloihin KTL1E-järjestelmän mukaiset lukitukset. Lue lisää

CERTEGOn vahvuudet kiinteistönomistajille ja isännöitsijöille:

  • Vahva lukitusosaaminen
  • Oviympäristön kokonaisvaltaiset ratkaisut ja palvelut
  • Paikallinen toimintakyky
  • Laadukas, luotettava ja toimintaa tehostava avainhallintapalvelu