Oikeat lukitusratkaisut optimaaliseen turvallisuuteen

/global/scaled/2483x1080x49x0x1000x435/Other-certegoFI-photos-products-services-lukitusratkaisut.jpg

Oikealla lukitusratkaisulla turvaat kaiken sinulle tärkeän ja arvokkaan. Käyttökohteet vaihtelevat kodeista korkean turvallisuustason kohteisiin kuten pankkeihin ja teollisuuslaitoksiin. Me CERTEGOlla autamme löytämään oikean lukitusratkaisun ja asennamme oviympäristösi kerralla kuntoon.

Teknologian kehityksen myötä myös lukitusratkaisut ovat kehittyneet, niiden hallinnointi on helpottunut sekä samalla turvallisuustaso on noussut aivan uudelle tasolle. Tarjolla on tänä päivänä monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja huolehtia kiinteistön turvallisuudesta juuri kulloiseenkin kohteeseen sopivimmalla lukitusratkaisulla. Tarjoamme kokonaisvaltaiset lukkoliikkeen palvelut aina lukitussuunnittelusta asennus- ja huoltopalveluihin. 

Edustamme alan johtavia lukitusratkaisuja ja kauttamme saat kokonaisvaltaiset palvelut aina lukitussuunnittelusta asennukseen ja huolto- ja kunnossapitopalveluihin. Olemme ABLOY®-valtuutettu ja iLOQ-lukitusratkaisujen valtakunnallinen jälleenmyyjä. Edustamme lukitusratkaisuissa myös muun muassa Kabaa, HIDiä, Gezeä ja Recordia.

Mekaaniset lukot

Mekaaninen lukitus on yksinkertaisin ja varmin tapa suojata yrityksesi ja irtaimistosi. Mekaanisia lukkoja on monia eri malleja, ja valinta riippuu vaaditusta varmuustasosta, olipa tärkeintä sitten mukavuus tai murtosuojaus.

Elektromekaaninen lukitus

Elektromekaaninen lukitus on mullistanut lukitusalaa. Elektromekaaninen ja sähköinen lukitus mahdollistaa niiden yhdistämisen kulunvalvontajärjestelmään ja erilaisiin koodilukkoihin. Tämä on yksinkertainen tapa suojata kiinteistö ja valvoa tiloissa asioivia henkilöitä.

Elektromekaanisessa järjestelmissä avainten hallinta on turvallista ja varmaa. Elektromekaaninen avain toimii kuten perinteinen avain, mutta samalla se toimii kulunvalvonnan tunnisteena, jolloin lisäksi ei enää tarvita erillistä kulkutunnistetta. Jos yksittäinen avain katoaa, se voidaan poistaa helposti käytöstä sovelluksen kautta ja aktivoida uusi avain tilalle saman tien. 

Tarjoamme myös täysin sähköisiä lukitusjärjestelmiä, joissa ovessa on lukon sijaan lukija hotellihuoneen tapaan ja sisäänpääsy tapahtuu esimerkiksi älypuhelimella. 

Avaimettomat lukot

Avaimeton lukitus suojaa tilojasi mahdollistaen samalla helpon sisään- ja ulospääsyn henkilöille, joilla on kulkuoikeus. Esimerkiksi koodilukko on helppo asentaa, ja se mahdollistaa nopean sisäänpääsyn ilman vaivalloista avaimen käyttöä. Koodilukko toimii hyvin tiloihin, joissa ei vaadita korkeinta mahdollista varmuustasoa, kuten pukuhuoneisiin, varastoihin tai kerrostalojen alaoviin.

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan. >> Ota yhteyttä