Kulunvalvontaa sujuvaan ja turvalliseen kulkemiseen

/global/scaled/4184x1821x1000x1390x1000x435/Other-certegoFI-photos-brand-library-Sairaala kulkeminen.jpg

Kulunvalvonta luo yritysturvallisuuden perustan. Toimiva kulunvalvonta estää ulkopuolisten pääsyn kiinteistöön ja varmistaa samalla henkilöstön huolettoman liikkumisen. Teemme kiinteistöissä kulkemisesta sujuvan ja turvallisen kokemuksen.

Kulunvalvontaan liittyvät asiat, kuten henkilöiden tunnistaminen, ovien avaaminen ja lukitseminen sekä työajanhallinta voidaan yhdistää helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi, joka palvelee käyttäjiä kaikissa olosuhteissa. CERTEGOlla on pitkä historia modernien kulunvalvontajärjestelmien tuotekehityksessä ja integraatioissa asiakkaiden olemassa oleviin järjestelmiin. Pitkän linjan ammattilaisemme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät järjestelmiä erilaisiin asiakasympäristöihin, palvelevasti ja luotettavasti. Asiakkaana voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Kulkemisen monipuoliset käyttöliittymät – uuden ajan kulunvalvontaratkaisut

Uuden ajan kulunvalvontakäyttöliittymä tarkoittaa sitä, että oveen on koottu yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi kaikki tarvittava: tunnistaminen, valvonta, avaus- ja sulkemismekanismit sekä automatiikka.

Ovi myös viestii käyttäjälleen selkeästi toiminnoistaan, mikä lisää osaltaan turvallisuuden tunnetta ja käytettävyyttä. Kulunvalvontaratkaisut voidaan toteuttaa myös täysin äänettöminä, mikäli ympäristö sitä vaatii.


Nykyaikaiseen oviympäristöön on koottu yhdeksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi kaikki tarvittava tunnistaminen, valvonta, avaus- ja sulkemismekanismit sekä oviautomatiikka.

Kumppani koko kulunvalvontajärjestelmän elinkaaren ajan

CERTEGO toteuttaa kaiken toimivaan, helppoon ja turvalliseen kulunvalvontaan ja työajanhallintaan aina suunnittelusta ja asennuksesta laitteiston ylläpitoon ja huoltoon. Ennakoivalla korjaus- ja kunnossapitopalvelulla varmistamme asiakkaalle moitteettomasti toimivat turvallisuusratkaisut koko niiden elinkaaren ajan. Panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen, jotta asiakas voi keskittyä häiriöittä liiketoimintaansa. 

Tunnemme erinomaisesti myös vanhat FLEXIM- ja Safea-kulunvalvontajärjestelmät, ja toimimme kumppanina järjestelmäpäivityksiin ja -vaihdoksiin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä meihin >>